Over LEXFIT

OVER LEXFIT 040

Dit bedrijf heet LexFit 040. ‘Lex’ staat voor de onoverwinnelijkheid en ambitie: ook al lig je op straat en heb je niets meer, er is altijd een weg terug om gelukkig te worden. Het is zelfs mogelijk om je grootste dromen waar te maken.

‘Fit’ staat voor het stukje sport wat wordt gebruikt om het fysieke en mentale in jezelf weer gezond te maken.

Door ervaringsdeskundigheid te mixen met sporten/bewegen en het onderbewuste te trainen heb ik de ideale manier gevonden om jou te helpen.

Welkom bij LexFit 040: een ervaring die jou de tools geeft om te zijn wie je bent.

OVER MIJ

Ik ben Lex. Ik ben in 2004 met een mes in mijn hoofd gestoken door een zinloos-gewelddelict waardoor ik een oog mis en er een paar draadjes los waren in mijn hoofd.

In de jaren erna heb ik mijn leven verneukt, weggegooid en door het toilet gespoeld. Ik heb alle mensen die om mij gaven teleurgesteld door te liegen, manipuleren en door ze keihard in de stront te laten zakken. Ik kon niet werken zei ik, omdat ik zo’n last had van vermoeidheid en hoofdpijn. Dat terwijl ik wel elke week een paar gram cocaïne door m’n neus boorde, grote kratten bier opzoop en nachten oversloeg. Ik had meer dan 100 vrienden en een familie die van me hield, maar toch wist ik het zo ver te krijgen dat ik op straat belandde zonder een dak, deken en eten. Ik had meer dan 50.000 euro in m’n broekzak, maar ik was zo’n zak stront dat ik alles aan domme dingen uitgaf en na een paar jaar 60.000 euro schuld had. Ik dacht dat ik God was, maar in het echt was ik een verslaafde zwerver zonder enige zelfreflectie en doorzettingsvermogen. Ik was een slachtoffer.

Ik ben een fucking baas. Alle shit die is veroorzaakt en alle shit die ik zelf heb veroorzaakt heb ik omgezet in brute kracht. Ik ben uit die slachtofferrol gestapt en pak mijn verantwoordelijkheid voor elke keuze die ik maak, hoe slecht die keuze ook uitpakt. Ik sport, mediteer en stel doelen. Ik heb een prachtige bijzondere relatie met een super mooie vrouw, van binnen én van buiten, met wie ik zelfs verloofd ben. Ik werk bij de mooiste sportclub van Eindhoven en omstreken, ik heb een eigen stichting met een prachtig team waar we mensen vrijwillig helpen, én ik heb een enorm groeiend bedrijf waar ik al mijn passie in gooi om mensen zo goed mogelijk te sturen naar een voor hun gelukkig leven, zowel fysiek als mentaal… en ik ben nog lang niet klaar.

Wil jij ook een fucking baas worden?

Laat mij die schop onder je reet geven die je nodig hebt en start een traject bij LexFit. Of het nu voor fysiek, mentaal óf allebei is: bij mij zit je goed.

Tot snel!
Vragen? App mij!