Groepslessen

OFCOURSE LIFE’S NOT FUCKING FAIR, PREPARE FOR MAYHEM!

LEXFIT is dé plek om doelen te behalen, grenzen te verleggen en om je frustraties eruit te gooien. Daarom bieden wij je een aantal groepslessen aan waarin jij 100% aan je trekken komt. Alles in een small group training met maximaal 8 personen, zodat jij de aandacht krijgt die jij verdient.

BOKSFIT 040

Een high intensity training waarin jij lekker kan losgaan op een bokszak. In combinatie met squats, push-ups, burpees en andere oefeningen die ervoor zorgen dat jij dé full-body workout krijgt die je lichaam en geest verdienen.
It Ain't How Hard You Hit… It's How Hard You Can Get Hit and Keep Moving Forward!

POWERFIT 040

Kracht, uithoudingsvermogen én doorzettingsvermogen: dat is wat je traint in de high intensity trainingen van POWERFIT. Oefeningen zoals een bench press, deadlift, squat worden gecombineerd met de Assault Bike, slam balls en kettlebells.
Good things come to those who work their asses off and never give up!

YOGA 040

Yoga is de perfecte manier om je lichaam en geest in balans te brengen. Het zorgt voor een flexibel, toned, sterk lichaam en verbetert je energie, ademhaling en metabolisme. Daarnaast heeft yoga voordelen voor je geestelijke gezondheid: het maakt je vrolijker, emotioneel kalmer, en meer in balans.
Yoga is a mirror to look at ourselves from within.
Vragen? App mij!