Coaching op Maat

STOP OVERTHINKING THE FUCK OUT OF EVERYTHING!

Loop jij al een hele tijd met negatieve gevoelens te worstelen? Ben je depressief, verslaafd, of lukt het je simpelweg niet om gelukkig te worden? Waar je ook tegenaan loopt, COACHING OP MAAT is precies wat jij nodig hebt.

Als je bent geboren als een sensitief persoon, ben je meer vatbaar voor negatieve invloeden dan voor positieve. Voorbeeld: Als kind ben je enthousiast en blij en wil je dit uiten. Je springt op de bank van blijdschap en vreugde. Maar, je moeder is alleenstaand en werkt meer dan fulltime om alle puntjes op de i te krijgen. Ze is geïrriteerd en roept “Ga nu eens verdomme van die bank af!”. In verdriet accepteer je de negatieve overtuiging: “Ik mag niet vrolijk zijn.” Alle negatieve overtuigingen linken aan één negatief zelfbeeld: “Ik ben niet goed genoeg.”

Je omgeving en jijzelf hebben jou jarenlang aangeleerd dat je niet goed genoeg bent. Dat wil zeggen dat je jezelf ook weer kunt aanleren dat je wél goed genoeg bent. Daar komt LEXFIT in beeld. Wij zorgen er samen voor dat jij nieuwe verbindingen in je hersenen gaat maken waardoor jij jezelf weer de moeite waard vindt. Hierdoor ga je onder andere keuzes maken waar je wél gelukkig van wordt. Dit doen we door middel van kleine opdrachten waarmee we emoties reguleren, win momenten creëren, controle krijgen over onze gedachten en rust vinden in lichaam en geest. Ook gaan wij sporten om je lichaam sterk te maken en je zelfverzekerdheid een boost te geven.

We hebben wekelijks een afspraak waarin we het coaching- en sportgedeelte met elkaar combineren. Je coach is 24/7 bereikbaar via WhatsApp, en daardoor altijd bereikbaar om jou op weg te helpen naar jouw weg naar een gelukkige JIJ. Alle handvatten die je krijgt uitgereikt zijn handvatten voor de rest van je leven, niet voor alleen maar tijdens het traject dat je gaat volgen.

Bij LEXFIT vinden we het belangrijk dat je je doelen behaalt met consistente begeleiding. Met dit lidmaatschap betaal je niet alleen voor wekelijkse persoonlijke begeleiding. Nee, je krijgt er ook nog eens een gratis groepsles lidmaatschap bij zodat jij onbeperkt mag deelnemen aan alle groepslessen. Are you ready to rock your world?
Vragen? App mij!