Personal training

Wil je afvallen, spiermassa kweken, trainen voor een marathon, of gewoon lekker sporten om een gezonder lichaam te kweken? Dan is PERSONAL TRAINING precies iets voor jou!
Samen stellen we realistische doelen en gaan we elke week een uur lang sporten om die doelen te behalen. Geen poespas, geen diepgaande coaching, gewoon gas er op en doen. Ik help je bij je voeding, beweging en geef jou de handvaten om te bewerkstelligen wat jij voor ogen hebt. Let’s go!
Prijs: 250 euro per maand (maandelijks opzegbaar)

Coaching op maat

Loop jij al dagen, weken, maanden of jaren met negatieve gevoelens te worstelen? Ben je depressief, verslaafd, of lukt het je simpelweg niet om gelukkig te worden? Waar je ook tegenaan loopt en hoe diep je ook in die donkerte tunnel zit, COACHING OP MAAT is precies wat jij nodig hebt.
Niemand wordt geboren met een negatief zelfbeeld, wel met een bepaald karakter en DNA. Zodra wij het levenslicht zien zijn wij beïnvloedbaar door de impulsen van buitenaf. Door sommige geleerden wordt zelfs beweerd dat je al beïnvloedbaar bent als je nog in de buik van je moeder rondzwemt.
Als je bent geboren als een gevoelig iemand, ben je meer beïnvloedbaar voor de negatieve invloeden dan de positieve invloeden. Voorbeeld: Als kind ben je enthousiast en blij en wil je dit uiten. Je springt op de bank van blijdschap en vreugde. Maar, je moeder is alleenstaand en werkt meer dan fulltime om alle puntjes op de i te krijgen. Ze is geïrriteerd en roept “ga nu eens verdomme van die bank af!”. Jij stapt in verdriet en neemt de negatieve overtuiging aan: “ik mag niet vrolijk zijn.”
Dit is een klein voorbeeld. Negatieve overtuigingen kunnen in elke vormen en maten worden aangenomen als waarheid. Zodra jij je eerste negatieve overtuiging als waarheid hebt aangenomen wordt je steeds meer vatbaarder voor het groeien van een negatief zelfbeeld. Alle negatieve overtuigingen linken aan één negatief zelfbeeld: “ik ben niet goed genoeg.”

Je hebt jezelf jaren aangeleerd dat je niet goed genoeg bent. Dat wil zeggen dat je jezelf ook weer kunt aanleren dat je wél goed genoeg bent. Daar komt LexFit voor jou aan de pas. Wij zorgen er samen voor dat jij nieuwe verbindingen in je

hersenen gaat maken waardoor jij jezelf weer de moeite waard vindt. Hierdoor ga je onder andere keuzes maken waar je wél gelukkig van wordt. Dit doen we door middel van kleine opdrachten waarmee we emoties reguleren, win momenten creëren, controle krijgen over onze gedachten en rust vinden in lichaam en geest. Ook gaan wij sporten om je lichaam sterk te maken en je zelfverzekerdheid een boost te geven. Wij hebben wekelijks een afspraak van een uur waarin we het coach en sport

gedeelte met elkaar afwisselen. Je coach is 24/7 bereikbaar via WhatsApp, en daardoor altijd bereikbaar om jou op weg te helpen naar jouw weg naar een gelukkige JIJ. Alle handvaten die je krijgt uitgereikt zijn handvaten voor de rest van je leven, niet voor alleen maar tijdens het traject dat je gaat volgen. Ben jij klaar voor de rest van je leven?
Prijs: 350 euro per maand (maandelijks opzegbaar)

Coaching op maat plus

Naast het sporten met mij, 1x in de week, als ervaringsdeskundige ga je om de twee weken in gesprek met eclectisch coach John Sarbach. Dit zijn coach sessies van minimaal 60 minuten en kunnen uitlopen tot 120 minuten.
Eclectisch coach. Een term die je niet vaak hoort, maar wel dat wat jou verder kan helpen. Als eclectisch coach handelt John niet vanuit een vast patroon, in plaats daarvan wordt er juist gekeken waar jij op het moment van coachen behoefte aan hebt. Maatwerk wordt geboden en samen kijken jullie naar de mogelijkheden: hoe gaan we een depressie, verslaving of ander mentaal probleem oplossen?
Door de ervaring die John heeft als eclectisch coach kan hij iedereen helpen, met welke problemen diegene te maken heeft maakt daarbij niet uit. Je gaat tijdens een sessie met John uit je eigen comfort zone, op die manier worden inzichten gecreëerd en komen oplossingen bovendrijven. Door niet vast te houden aan één methode is John flexibel en kan hij verschillende problemen oplossen.
Prijs: 423,50 per maand (maandelijks opzegbaar)