Personal training Eindhoven

Het stellen van bepaalde sportieve doelen is niet zo moeilijk. De doelen bereiken is echter een heel ander verhaal. Als jij jouw doelen écht wilt bereiken, dan is het goed om te kiezen voor personal training in Eindhoven. De realistische doelen blijken dan namelijk wel haalbaar. Als je eindelijk eens wilt werken aan een betere conditie of van de overtollige kilo’s af wilt, dan doe je er goed aan om mij als specialist in personal training in Eindhoven in te schakelen.

Personal training Eindhoven

Met personal training in Eindhoven je doelen bereiken

Ik kan jou als personal trainer in Eindhoven helpen om de doelen te bereiken. Voor we aan de slag gaan, gaan we kijken naar wat realistische doelen zijn. Op basis van jouw beginniveau, jouw wensen en jouw eigen doelen, maak ik samen met jou een uniek trainingsschema. De weg naar je doel toe kan soms best zwaar zijn, maar ik ondersteun je waar nodig en motiveer je om door te gaan. Als specialist in personal training in Eindhoven ben ik iemand die altijd bereikbaar is. Behalve dat ik je als specialist in personal training zal begeleiden op sportief vlak, geef ik je ook het beste voedingsadvies. Op die manier worden ook jouw doelen realistische doelen.

Ik ben eveneens als coach in Eindhoven beschikbaar

Overigens ben ik breder inzetbaar dan alleen als personal trainer in Eindhoven. Zo ben ik ook werkzaam als coach in Eindhoven. Wanneer je mij als coach kiest, kun je me 24 uur per dag bereiken. Mijn doel als coach in Eindhoven is het herprogrammeren van het onderbewuste. Dat doen we onder meer door middel van meditatie. Daarnaast speelt ook sport een belangrijke rol wanneer ik je begeleid.

Boek mij als gastspreker!

Je kunt mij overigens ook inschakelen als gastspreker. Zelf heb ik een lastige jeugd gehad en ik help graag anderen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden. Je kunt mij als gastspreker inhuren als je geïnspireerd en gemotiveerd wilt raken. Ik vertel mijn levensverhaal en kan de beste tips geven op basis van mijn eigen levenslessen. Deze verhalen zijn zeer waardevol voor kinderen van de middelbare scholen en breder voor kinderen tussen de 10 en de 16 jaar.

Contact opnemen

Heb jij interesse in personal training in Eindhoven of in een van de andere diensten die ik je kan aanbieden? Neem dan gerust contact met mij op, zodat we kennis met elkaar kunnen maken.