Get your shit together
Met team LexFit 040

Dit bedrijf heet LexFit 040. ‘Lex’ staat voor de onoverwinnelijkheid en ambitie: ook al lig je op straat en heb je niets meer, er is altijd een weg terug om zelfs je grootste dromen waar te maken. ‘Fit’ staat voor het stukje sport wat wordt gebruikt om het fysieke en mentale in jezelf weer gezond te maken. Lex richt zich op het sport en ervaringsdeskundigheid gedeelte, John richt zich op het eclectisch coaching gedeelte. Welkom bij LexFit 040: een ervaring die jou de tools geeft om te zijn wie je bent.
https://lexfit040.nl/wp-content/uploads/2021/01/DE287FEA3918498DA5E8B99CF5C50CB6.jpg
CONTACT VIA SOCIAL LINKS

ECLECTISCH COACHJOHN SARBACH

Neem even vijf minuten voor jezelf. Zorg dat je alleen bent en niet gestoord kan worden. Neem pen en papier en, stel je dan eens de vraag 'Wat werkt er niet in mijn leven?' Alles wat je nu te binnenschiet is met persoonlijke coaching op te lossen. Ben je vaak moe, boos, gefrustreerd of gekwetst? Heb je het gevoel dat je niet alles uit je leven of je relatie haalt? Wil je ander werk en heb je geen idee wat? Weet je sowieso niet wat je met je leven wilt? Heb je angsten waar je mee aan de slag wilt? Drink of eet je (te) veel? Voel jezelf vaak schuldig of beschaamd? Wil je wel eens af van die onzekerheid? Tijdens coaching gaan we ermee aan de slag. Ik stel prikkelende vragen die jou aanzetten om buiten je comfort zone te denken. Zo krijg je inzichten in jouw gedrag en bedenk je jouw eigen oplossingen.. Ik pas daarbij de technieken toe van eclectisch coachen. Het mooie van eclectisch coaching is dat niet één methode (bijv. NLP, PRI of Transactionele Analyse) gebruikt wordt, maar alle methodes. Zo kan ik me aanpassen aan wat jij nodig hebt Ik ben ervan overtuigd dat er twee manieren zijn om wat jij in je leven wilt te verbeteren en aan te pakken. Via het brein, cognitief. En via het lichaam. Daarom is het voor mij belangrijk om met LexFit040 samen te werken. Dan worden beide wegen bewandeld.
https://lexfit040.nl/wp-content/uploads/2021/01/WhatsApp-Image-2021-01-26-at-17.22.55-1280x1280.jpeg
CONTACT VIA SOCIAL LINKS

OPRICHTER, COACHLEX ERNEST

Ik ben Lex, geboren op 2 september 1985 te Eindhoven. Toen ik 18 jaar oud was ben ik slachtoffer geworden van een zinloos gewelddelict waarbij ik een mes in mijn hoofd kreeg gestoken, wat resulteerde in een hersenbeschadiging en een oog minder. De meer dan 10 jaar daarna stonden in het teken van drank, drugs, geld, criminaliteit, depressies, suïcidale gedachten, suïcidale pogingen en eenzaamheid. Nu meer dan 16 jaar later ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijf en voorzitter van mijn eigen stichting. Ik ben trainer, coach en ervaringsdeskundige. Ik strijd tegen trauma’s en vecht voor depressie vrije levens en zelfverzekerdheid. Mijn doel is om mensen met o.a. traumatische ervaringen, verslaving, een laag zelfbeeld en depressies op de been te helpen door middel van sport en coaching, zodat niet dezelfde fouten worden gemaakt die ik gemaakt heb of gemaakt zijn door instanties en hulpverleners. Ik ben Lex. Ik ben hier om jou te helpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen om te kijken hoe wij jou kunnen begeleiden naar een gelukkig leven.
https://lexfit040.nl/wp-content/uploads/2020/10/Transparant.png

Volg ons op social media:

https://lexfit040.nl/wp-content/uploads/2020/10/Transparant.png

Volg ons op social media:

Copyright 2020 – 2021 by Lex Ernest

Copyright 2020 – 2021 by Lex Ernest

LexFit040 2021 CREATED BY VGIWEBSITES & ZO. PREMIUM WEBDESIGN SOLUTIONS. OPTIMIZED BY KOEN VAN HOOREN MARKETING

Chat openen