Financieel uitdagend

“Een coach en personal training traject is vast te duur voor mij…”

Dit vooroordeel wordt vaak getrokken. Logisch, want als je de prijzen ziet van een doorsnee personal trainer dan schrik je jezelf een hoedje. Bij LexFit doe ik het echter anders.

“Maar ik zit in de bijstand! Dit kan ik echt niet betalen!” En toen moest ik mensen weer naar huis sturen. Mensen die in hetzelfde schuitje zitten als ik heb gezeten. Mensen waarvoor ik mijn bedrijf heb opgestart en waar ik me 200% voor wil inzetten. Mensen die me aan het hart gaan. “Die stuur je dan toch niet naar huis?”

Een speciale constructie voor iedere hulpbehoevende

Nee, daarom heb ik een constructie bedacht waarbij elke hulpbehoevende bij mij terecht kan. Geld is (helaas) bewezen een belangrijke motivatie te zijn om een traject succesvol te doorlopen. Het slagingspercentage voor hulpbehoevende die “gratis” hulp krijgen ligt helaas enorm laag. Als jij aangeeft het standaard bedrag wat ik vraag niet te kunnen betalen dan mag jij een voorstel presenteren waarin jij uitlegt waarom jij een traject bij LexFit wil gaan volgen. Ook ga ik met mijn boekhouder, met jouw goedkeuring, je inkomen toetsen. Op basis daarvan doe ik je een voorstel en mag jij voor dat bedrag per maand bij LexFit een traject aangaan. Hoe simpel kan het zijn?

Een groot deel van het geld dat wordt betaald voor een traject wordt gebruikt als investering om de hulpverlening in Nederland op de schop te gooien en beter te maken. Je betaalt dus indirect mee aan een betere hulpverlening!