Betaalbaar voor iedereen!

Coaching op maat

Loop jij al een hele tijd met negatieve gevoelens te worstelen? Ben je depressief, verslaafd, of lukt het je simpelweg niet om gelukkig te worden? Waar je ook tegenaan loopt, COACHING OP MAAT is precies wat jij nodig hebt.

Als je bent geboren als een heel gevoelig iemand, ben je meer beïnvloedbaar voor de negatieve invloeden dan de positieve invloeden. Voorbeeld: Als kind ben je enthousiast en blij en wil je dit uiten. Je springt op de bank van blijdschap en vreugde. Maar, je moeder is alleenstaand en werkt meer dan fulltime om alle puntjes op de i te krijgen. Ze is geïrriteerd en roept “Ga nu eens verdomme van die bank af!”. Jij stapt in verdriet en neemt de negatieve overtuiging aan: “Ik mag niet vrolijk zijn.” Alle negatieve overtuigingen linken aan één negatief zelfbeeld: “Ik ben niet goed genoeg.”

Je hebt jezelf jaren aangeleerd dat je niet goed genoeg bent. Dat wil zeggen dat je jezelf ook weer kunt aanleren dat je wél goed genoeg bent. Daar komt LexFit voor jou aan de pas. Wij zorgen er samen voor dat jij nieuwe verbindingen in je hersenen gaat maken waardoor jij jezelf weer de moeite waard vindt. Hierdoor ga je onder andere keuzes maken waar je wél gelukkig van wordt. Dit doen we door middel van kleine opdrachten waarmee we emoties reguleren, win momenten creëren, controle krijgen over onze gedachten en rust vinden in lichaam en geest. Ook gaan wij sporten om je lichaam sterk te maken en je zelfverzekerdheid een boost te geven.
Wij hebben wekelijks een afspraak van een uur waarin we het coach en sport gedeelte met elkaar afwisselen. Je coach is 24/7 bereikbaar via WhatsApp, en daardoor altijd bereikbaar om jou op weg te helpen naar jouw weg naar een gelukkige JIJ.

Alle handvatten die je krijgt uitgereikt zijn handvatten voor de rest van je leven, niet voor alleen maar tijdens het traject dat je gaat volgen. Ben jij klaar voor de rest van je leven?

Op weg naar een gelukkige jij

Coaching op maat plus

Naast het sporten en gesprekken met mij, 1x in de week, ga je om de twee weken in gesprek met eclectisch coach John Sarbach. Dit zijn coach sessies van minimaal 60 minuten en kunnen uitlopen tot 120 minuten.

Eclectisch coach. Een term die je niet vaak hoort, maar wel dat wat jou verder kan helpen. Als eclectisch coach handelt John niet vanuit een vast patroon, in plaats daarvan wordt er juist gekeken waar jij op het moment van coachen behoefte aan hebt. Maatwerk wordt geboden en samen kijken jullie naar de mogelijkheden: hoe gaan we een depressie, verslaving of ander mentaal probleem oplossen?
Door de ervaring die John heeft als eclectisch coach kan hij iedereen helpen, met welke problemen diegene te maken heeft maakt daarbij niet uit. Je gaat tijdens een sessie met John uit je eigen comfort zone, op die manier worden inzichten gecreëerd en komen oplossingen bovendrijven. Door niet vast te houden aan één methode is John flexibel en kan hij verschillende problemen oplossen.

Meer info over John Sarbach? Check zijn website https://johnsarbach.com/

Eclectisch coaching

Personal training

Wil je afvallen, spiermassa kweken, trainen voor een marathon, of gewoon lekker sporten om een gezonder lichaam te kweken? Dan is PERSONAL TRAINING precies iets voor jou!

Samen stellen we realistische doelen en gaan we elke week een uur lang sporten om die doelen te behalen. Geen poespas, geen diepgaande coaching, gewoon gas er op en doen. Ik help je bij je voeding, beweging en geef jou de handvaten om te bewerkstelligen wat jij voor ogen hebt. Let’s go!

No pain, no gain

Motivational speaker

Lex neemt je mee in zijn levensverhaal van suïcidale gedachten, verslaving, depressie en nog veel meer. Het belangrijkste is dat hij je uit gaat leggen hoe hij van al deze sombere toestanden een geweldig leven heeft weten te creeeren. “Als ik het kan, kun jij het ook!” is het motto van deze inspirerende presentatie.

Energiek, levensecht, inspirerend, motiverend en soms zelfs met een klein beetje humor weet Lex jou te raken zodat jij het beste uit jouw leven kunt halen.

"Als ik het kan, kun jij het ook!"

Worden de kosten door de zorgverzekering vergoed?

antwoord:

Nee. De kosten van een coachtraject worden over het algemeen niet vergoed door een zorgverzekeraar.

Kan ik mijn werkgever vragen om de kosten te vergoeden?

antwoord:

Ja. Coaching is vergeleken met andere vormen van persoonlijke ontwikkeling zeer goedkoop en effectief voor bedrijven. Daarom wordt het vaak vergoed door werkgevers. In sommige CAO’s is een coachbudget opgenomen. Dit bedrag is ieder jaar voor jou gereserveerd voor coaching en in overleg met je leidinggevende kan dit vrij besteed worden aan coaching of loopbaanbegeleiding.

Kan ik de kosten aftrekken van de belasting?

antwoord:

Ja. Kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar van de belasting. Ook voor particulieren zijn kosten voor coaching in sommige gevallen aftrekbaar als studiekosten.