Coach Eindhoven

Ik ben iemand die graag andere mensen helpt. Dat doe ik als coach in Eindhoven en ik geef personal training in Eindhoven. Daarnaast kun je een beroep op mij doen als je een gastspreker wilt inhuren. Ik help mensen graag verder bij het bereiken van hun doelstellingen. Als jij realistische doelen hebt, dan kan ik je vast en zeker helpen om je doelen te bereiken.

Coach Eindhoven

Als coach in Eindhoven gebruik ik een combinatie van meditatie en sport

Soms zit je in het leven even vast. Je komt niet meer vooruit en je weet simpelweg even niet meer hoe je nu verder moet. Indien jij je in deze situatie bevindt, kun je een beroep doen op mij als coach in Eindhoven. Zelf heb ik een zware jeugd gehad en moeilijke periodes gekend. Ik kan je daarom helpen hoe je er in een moeilijke periode weer bovenop kunt komen. Als coach in Eindhoven ben ik 24/7 voor jou bereikbaar. Ik help je om jouw onderbewuste als het ware te herprogrammeren. Als coach in Eindhoven maak ik gebruik van meditatie en ook maak ik graag gebruik van sport.

Ook specialist op het gebied van personal training

Behalve coach in Eindhoven, ben ik ook specialist in personal training. Samen met mij slaag je erin om jouw doelen te behalen. Veel mensen willen hun conditie verbeteren of willen bijvoorbeeld van overgewicht afkomen. Het stellen van doelen is vaak niet zo’n probleem. Lastiger is om die doelen te behalen en op de weg ernaartoe steeds gemotiveerd te blijven. Op basis van de informatie die jij me geeft en jouw specifieke wensen en eisen, stellen we samen een trainingsschema op. Ik ben iemand die echt hard met je aan het werk gaat. Dat kan soms op een goede manier best zwaar zijn. Behalve dat ik je begeleid bij de oefeningen die we op sportief vlak doen, geef ik je ook altijd voedingsadvies. En de combinatie van trainen en gezonder eten is vaak een zeer goede combinatie.

Ik ben ook in te huren als gastspreker voor kinderen van de middelbare scholen

Wil je graag een gastspreker inhuren? Dan kan ik je helpen! Ik kan de jeugd op de middelbare scholen en in de leeftijd van 10 tot 16 jaar een pakkend verhaal vertellen. Dat heeft alles te maken met mijn eigen leven. Ik heb zelf een moeilijke jeugd gehad en help graag anderen die zich in een vergelijkbare situatie bevinden als ik destijds. Mijn spreekbeurten zijn inspirerend en werken bovendien zeer motiverend. Ik vertel mijn levensverhaal en geef daarnaast tips die je helpen om niet in bepaalde valkuilen te stappen.